CottonCandy
Ada iklan nuffnang !!!!!
25 Sep 2012

Assalamualaikum w.b.t , alhamdulillah dapat jugak bukak blog and edit sikit2 blog ni ha , bukan tak ada masa tapi cuma masa tu dilebihkan utk buat benda lain . Imma feel like a boss . 
Ada nampak pembaharuan tak ? ofcourse ada lah kak kiah , tengok header dengan tengok la sidebar dan tengoklah iklan nuffnang . Sebenarnya aku baru daftar dengan nuffnang ni , ramai blogger2 yg post ckp iklan ni bawak untung . woot woot . money money money , i love money . Do you ? cecey mengaku la weyy . haha . 
Ok kepada sesiapa yg aktif ber-blogging tu aku sarankan daftar la dengan iklan nuffnang ni . 
Ni link utk daftar : Nuffnang .


Sekian Assalamualaikum :)


Don't like my story ? Thank you




Older Post . Newer Post